Geschiedenis


1981

In 1981 nam Reit Hut het kantoor over en doopte het om in Belastingadviesburo Hut. Het was toen gevestigd aan de Mensinge 8. In 1986 werd Hut accountant-administratieconsulent (AA), later volgde de certificerende titel. De naam van het kantoor veranderde in Accountantskantoor HUT.

Begin jaren negentig verhuisde Accountantskantoor HUT naar Mensinge 2, het pand van de voormalige Christelijke Kleuterschool.

Sinds de eerste computer in 1983 heeft Accountantskantoor HUT de snelle ontwikkelingen op automatiseringsgebied steeds goed bijgehouden. De werkprocessen binnen het kantoor zijn geautomatiseerd, o.a. middels een koppeling tussen de jaarrekeningsoftware, meerdere boekhoudpakketten en de aangiftesoftware.

Sinds 2010 beschikt Accountantskantoor HUT over een AFM vergunning en mag zij wettelijke controles uitvoeren.

2015

Na een lange periode onder leiding van Reit Hut te hebben gewerkt was het voor Koen van Osch en Wim Zuidersma tijd om toe te treden als mede-eigenaar van het kantoor. 

De op dat moment inmiddels 71 jarige Reit vond het tijd om ook een stapje terug te doen, gelukkig kon de opvolging intern gevonden worden zodat de relaties van het kantoor zo min mogelijk merkte. Met deze verandering blijft Accountantskantoor Hut helemaal toekomstbestendig!